Het is vanmiddag wisselend bewolkt en daarbij trekken enkele buien over het land. Plaatselijk kunnen dat malse buien zijn, met in de oostelijke helft van het land kans op onweer. De komende dagen blijft het aan de wisselvallige kant, al is het donderdag de meeste tijd droog. De temperatuur moet wel wat inleveren; eind van de week wordt het niet veel warmer dan een graad of 19.Vanmiddag is het wisselend bewolkt, met soms wat zon. Daarnaast trekken er enkele buien over het land. Plaatselijk kunnen dat nog stevige buien zijn, met in de oostelijke helft van het land kans op onweer. In het westen van het land wordt het gaandeweg de middag droog en komt de zon vaker kijken. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19 graden aan de kust, 22 in het midden tot 24 graden in het zuidoosten. Langs de oostgrens kan het nog wat warmer worden. Er waait een matige zuidwestenwind. Aan zee kan de wind vrij krachtig zijn (5 Bft).Vanavond valt er in het oosten nog een enkele bui, maar in de rest van het land verloopt de avond droog. Daarbij is er op veel plekken ook veel ruimte voor de oranjezon! Mocht je de wedstrijd van het Nederlands elftal buiten op een scherm willen bekijken dan ziet het weer er overĀ  het algemeen prima uit. De temperatuur ligt bij het begin van de wedstrijd rond 18 graden en de wind neemt verder in kracht af.Vannacht is het licht tot half bewolkt en meest droog. In de loop van de nacht raakt het in het westen wel wat meer bewolkt en in het noordwesten kan een bui vallen. Tegen de ochtend is in het zuidoosten ook kans op een beetje nattigheid. Elders zijn ook opklaringen en daalt de temperatuur naar een graad of 14.Morgen wordt geen onaardige dag, waarbij het op veel plaatsen veelal droog is en de zon zich zo nu en dan laat zien. Toch is er kans op een enkele lichte bui. De start van de dag is op veel plaatsen wel behoorlijk grijs, maar morgenmiddag zal de zon vaker te zien zijn. De temperaturen zijn met 17 tot 18 graden in het noorden behoorlijk koel, terwijl het in Limburg 22 of 23 graden kan worden. De wind is matig en waait uit het westen.De dagen daarna is het aanhoudend wisselvallig en ietwat koel zomerweer. Vrijdag wordt mogelijk kletsnat met lokaal veel regen en lage temperaturen. Ook op zaterdag is kans op buien. Zondag heeft betere papieren voor droog weer, met ook wat meer zon. Op vrijdag en zaterdag ligt de temperatuur onder 20 graden, vanaf zondag weer net iets erboven.

Door

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com