Waarschuwingen
Morgenochtend in het oosten gevoelstemperatuur rond -15 graden (code geel).

Vanavond is het koud met vrijwel overal lichte vorst. De wind komt uit het oosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht is het koud. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond -7°C in het oosten en zuidoosten tot -2°C op de Waddeneilanden. Het blijft droog. De wind komt uit het oosten en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenochtend is het droog en gaat de zon volop schijnen. Het is koud met nog lange tijd matige vorst. Er staat een matige wind uit een oostelijke richting, langs de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig. Door de wind voelt het in het oosten aan als ongeveer -15 graden.
Morgenmiddag is het droog en zonnig. De temperatuur blijft op de meeste plaatsen net onder het vriespunt, alleen in het Waddengebied komt de temperatuur iets daarboven. De wind komt uit het oosten en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig.
Morgenavond is het onbewolkt en daalt de temperatuur snel. Aan het einde van de avond vriest het op veel plaatsen matig. De oostelijke wind blijft matig. (Bron: KNMI)

08/01/2024 22.24 uur LT

Door Redactie