Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht.

Vannacht kan er in het uiterste (zuid)oosten wat regen vallen. De wind is zuidelijk, aan de kust matig tot vrij krachtig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het noordoosten tot 12°C in het zuidwesten.

Vanochtend schijnt de zon af en toe, maar komt er ook een enkele bui voor. De wind is zuidelijk en meest matig, aan de kust krachtig, mogelijk soms hard, windkracht 7.
Vanmiddag neemt de bewolking verder toe en trekken er enkele buien over met name de westelijke helft van het land. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 15°C. De wind is zuidelijk en meest matig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.
Vanavond zijn er opklaringen en maakt het westen kans op een bui. De wind is boven land matig, aan zee krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Komende nacht regent het af en toe. De minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 10°C. De zuidwestenwind is meest matig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt met een enkele bui, er zijn zeker ook droge perioden. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de kust krachtig.
Morgenmiddag is er af en toe zon met een enkele bui. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 14°C. De wind is zuidwest, matig boven land en (vrij) krachtig aan zee.
Morgenavond zijn er opklaringen met nog een enkele bui. De wind is zuidwest, matig boven land en (vrij) krachtig aan zee. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/10/2023 03.28 uur LT

    

Door Redactie