Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het bewolkt en valt er op veel plaatsen (mot)regen. In de loop van de avond wordt het op steeds meer plaatsen droog. De zwakke tot matige wind komt uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht ontstaat op meerdere plaatsen mist. Verder valt landinwaarts plaatselijk wat motregen. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen.
Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt met plaatselijk mist, die maar langzaam optrekt. In het oosten valt plaatselijk motregen. Aan de kust staat een matige oost- tot zuidoostenwind, landinwaarts is er weinig wind.
Morgenmiddag is er veel bewolking met eerst nog plaatselijk kans op mist. Een gebied met af en toe regen breidt zich over het zuiden en later midden uit. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit oost tot zuidoost.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Plaatselijk valt af en toe regen. Later gaat het in het zuidwesten en zuiden harder regenen en is in het zuidwestelijk kustgebied ook onweer mogelijk. De wind is zwak tot matig en komt overwegend uit oost tot zuidoost. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/10/2023 21.23 uur LT

  

Door Redactie