Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen

Vanavond is het in het noorden bewolkt en regenachtig. Langzaam trekt de neerslag noordwaarts. Verder komt er vooral in de kustprovincies een enkele bui voor, aan zee mogelijk met onweer. De wind is zwak tot matig, in het noordelijk uit oost tot zuidoost, elders uit zuid tot zuidwest. Aan de zuidwestkust is de wind matig tot vrij krachtig.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in de kustgebieden is er kans op een bui, mogelijk met onweer. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig. Langs de westkust wordt de wind mogelijk krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking. Er trekken enkele buien over, langs de kust is er kans op onweer. De zuidelijke wind is matig, langs de westkust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. In het westen en noorden komt een enkele bui voor, verder is het overwegend droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noorden tot 15°C in het zuidwesten. De wind komt uit het zuiden en is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond zijn er eerst opklaringen. Van het zuiden uit neemt de bewolking toe en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind komt uit het zuiden en is matig, langs de westkust af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/10/2023 17.52 uur LT

   

Door Redactie