Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht zijn er perioden met regen. De temperatuur daalt naar 8°C. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig.

Vanochtend is er eerst veel bewolking en regent het hier en daar. Later breekt de zon op enkele plaatsen door. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. In het noordelijk kustgebied draait de wind naar het noorden.
Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en komen er enkele buien voor. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind is matig en komt uit het zuidwesten. In het noorden waait de wind uit het noorden.
Vanavond zijn er enkele buien, met daarbij plaatselijk een kleine kans op onweer. De wind uit het zuidwesten is zwak tot matig.

Komende nacht (mot)regent het af en toe. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit een zuidelijke richting en is matig, langs de westkust wordt de wind vrij krachtig en af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking. De (mot)regen trekt naar het noorden weg. De wind komt uit een zuidelijke richting en is matig, aan de kust krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Eerst is het op de meeste plaatsen droog, later gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 14°C. De wind komt uit het zuiden en is matig tot vrij krachtig, aan de kust af en toe hard, windkracht 7.
Morgenavond trekt de regen naar het noorden weg en wordt het op steeds meer plaatsen droog. Langs de kust kan een onweersbui voorkomen. De zuidelijke wind is matig, langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/10/2023 23.23 uur LT

    

Door Redactie