Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen

Vannacht breidt regen boven de zuidelijke helft van het land zich naar het noorden uit. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. De oost- tot zuidoostenwind is zwak tot matig.

Vanochtend is het overwegend bewolkt en regent het van tijd tot tijd. De zwakke tot matige wind komt uit richtingen tussen oost en zuid.
Vanmiddag overheerst de bewolking en trekken er buien over het land. Langs de westkust is daarbij onweer mogelijk. In de loop van de middag breekt de zon in het zuiden af en toe door. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied aanvankelijk ook vrij krachtig. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 14°C in het zuiden.
Vanavond is het half bewolkt en komen er nog steeds buien voor, langs de kust mogelijk met onweer. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in de kustgebieden is er kans op een bui, mogelijk met onweer. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig. Langs de westkust wordt de wind mogelijk krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking. Er trekken enkele buien over, langs de kust is er kans op onweer. De zuidelijke wind is matig, langs de westkust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met hier en daar een bui. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind komt uit het zuiden en is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond zijn er eerst opklaringen. Van het zuiden uit neemt de bewolking toe en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind komt uit het zuiden en is matig, langs de westkust af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/10/2023 03.37 uur LT

    

Door Redactie