Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn momenteel geen waarschuwingen van kracht.

Vanavond trekt de regen naar het noorden weg. In het noorden blijft de wind uit het oosten waaien, elders is de wind zuidelijk. Boven land staat een matige wind. Aan zee is de wind (vrij) krachtig, windkracht 6, in het noordelijk kustgebied is de wind hard, windkracht 7.

Komende nacht kan er een enkele bui vallen. De wind is zuidelijk, aan de kust matig tot vrij krachtig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het noordoosten tot 12°C in het zuidwesten.

Morgenochtend is er veel bewolking en komt er een enkele bui voor. De wind is zuidelijk en meest matig, aan de kust krachtig, mogelijk soms hard, windkracht 7.
Morgenmiddag gaat de bewolking verder toenemen en trekken er enkele buien over met name de westelijke helft van het land. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 15°C. De wind is zuidelijk en meest matig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.
Morgenavond zijn er opklaringen en maakt het westen kans op een bui. De wind neemt weer toe en wordt boven land matig, aan zee krachtig tot hard en langs de zuidwestkust later mogelijk stormachtig windkracht 8. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/10/2023 18.40 uur LT

   

Door Redactie