Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag zijn er perioden met zon. Het blijft droog. De middagtemperatuur is ongeveer 13°C. Er staat een matige oostenwind.
Vanavond is het vrij helder. Het blijft droog. Er staat een matige oostenwind.

Komende nacht is het droog. Vooral in het noordoosten is er een kleine kans op plaatselijke mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 2°C in het noordoosten en 6°C in het zuidwesten. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. Er staat een matige oostenwind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 18°C in het zuiden. Er staat een matige oostenwind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Rond 21 uur gaat het in het uiterste zuidwesten regenen. Aan het einde van de avond regent het in de hele zuidelijke helft. Er staat een matige oost tot zuidoosten wind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/10/2023 12.38 uur LT

   

Door Redactie