Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen

Vanmiddag is het op veel plaatsen zwaar bewolkt, maar in het noorden is er ook wat zon. Van het zuidwesten uit gaat het geleidelijk op steeds meer plaatsen regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit oost tot zuidoost.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Hier en daar regent het. De wind is zwak tot matig en komt overwegend uit oost tot zuidoost.

Komende nacht komen er buien voor, langs de westkust mogelijk met onweer. Verder kan het in het midden en noorden plaatselijk mistig worden. De oost- tot zuidoostenwind is zwak tot matig en draait in de zuidelijke helft naar zuid. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt met slechts op enkele plekken ook wat zon. Er trekken ook enkele buien over. De overwegend zuidelijke wind is zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied matig tot vrij krachtig.
Morgenmiddag overheerst de bewolking en trekken nog steeds buien over het land. Langs de westkust is daarbij onweer mogelijk. In de loop van de middag breekt de zon in het zuiden af en toe door. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig, in het zuidwestelijk kustgebied aanvankelijk ook vrij krachtig. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 14°C in het zuiden.
Morgenavond is het half bewolkt en komen er nog steeds buien voor, langs de kust mogelijk met onweer. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/10/2023 14.53 uur LT

   

Door Redactie