Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond regent het overal. De wind komt uit uiteenlopende richtingen en is zwak tot matig. In het (uiterste) zuidoosten van het land staat in de tweede helft van de avond een vrij krachtige westenwind.

Komende nacht regent het in het noorden van het land langdurig, in het noordwesten kan veel regen vallen. In het zuiden valt een enkele kortdurende bui. De temperatuur daalt naar 8°C. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig.

Morgenochtend is er eerst veel bewolking en vallen er enkele buien. Later breekt de zon hier en daar door. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. In het Waddengebied is de wind noordelijk en vrij krachtig.
Morgenmiddag zijn er vrij veel wolken, maar schijnt ook soms even de zon. Verder komen er enkele buien voor. De wind is matig en komt uit het zuidwesten. In het noorden waait de wind uit het noorden. De middagtemperatuur ligt rond 13°C.
Morgenavond zijn er enkele buien. De wind uit het zuidwesten is aan zee meest matig, boven land waait het amper. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/10/2023 20.55 uur LT

  

Door Redactie