Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond neemt de bewolking toe. Het blijft vrijwel overal droog, alleen in het noordoostelijk kustgebied kan er wat regen vallen. Er is weinig wind.

Komende nacht valt er in de noordelijke helft plaatselijk wat regen. Verder is het zo goed als droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van plaatselijk 13°C in het oosten tot 17°C aan zee. De wind is matig uit zuidwest tot west. Aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit het westen. In het noordelijk kustgebied is de wind soms krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend zijn er in het zuiden en zuidwesten enkele opklaringen, maar verder is er vrij veel bewolking. Vooral in het noorden en oosten is wat regen mogelijk. De wind komt uit het westen en is matig, op de Wadden af en toe vrij krachtig.
Morgenmiddag is er veel bewolking, maar het blijft vrijwel overal droog. De grootste kans op wat zon lijkt voor het zuiden. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuiden. De wind is overwegend matig uit een west tot noordwestelijke richting.
Morgenavond is het droog, op mogelijk wat lichte motregen in het noordoosten na. De wind uit het westen is eerst matig, maar neemt in de avond af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/10/2023 19.52 uur LT

  

Door Redactie