Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. Landinwaarts is de wind matig uit het zuidwesten, langs de kust en op het IJsselmeer is de wind westelijk en vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht kan het in het Waddengebied af en toe regenen. In de rest van het land blijft het zo goed als droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het zuidoosten tot 15°C aan zee. Landinwaarts is de wind matig uit het zuidwesten, langs de kust en op het IJsselmeer is de wind westelijk en vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend is het in het noorden bewolkt met af en toe regen. In de rest van het land blijft het op de meeste plaatsen droog met af en toe zon. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer eerst nog vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.
Morgenmiddag komen in het noorden enkele buien voor, in de loop van de middag vooral nog in het noordoosten. In de rest van het land is het half tot zwaar bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond 18°C. Er staat een matige wind uit west tot zuidwest.
Morgenavond zijn er wolkenvelden en kan er in het noordoosten eerst nog wat regen vallen. De wind komt uit zuidwest en is boven land zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 04/10/2023 17.55 uur LT

  

Door Redactie