Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend komen er in de kustgebieden enkele lichte buien voor. Landinwaarts is het grotendeels droog. Er is vrij veel bewolking, maar vooral in het zuidoosten breekt de zon af en toe door. Er is weinig wind. Aan zee staat een matige wind uit west tot noordwest. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.
Vanmiddag komt er alleen in het noorden en noordwesten nog een lichte bui voor. In de rest van het land blijft het droog. Aan het einde van de middag wordt het overal droog. Er is vrij veel bewolking. Het wordt ongeveer 13°C. Er staat weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer staat eerst nog een matige wind uit verschillende richtingen.
Vanavond is het droog. Aan het einde van de avond ontstaat er vooral in het noorden en oosten plaatselijk mist. Er staat weinig wind, maar aan de westkust en op het IJsselmeer steekt een matige wind op uit het oosten.

Komende nacht ontstaat er vooral in het noorden, midden en oosten mist. Het blijft droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 0°C plaatselijk in het noorden en 7°C aan de Zeeuwse kust. Er is weinig wind, op een matige wind uit het oosten aan de westkust na.

Morgenochtend is het in het noorden, midden en oosten mistig. De mist lost in de loop van de ochtend op. Verder is het zonnig en droog. In de zuidelijke helft en aan zee staat een matige wind uit het oosten. Elders is er weinig wind.
Morgenmiddag is het half bewolkt. Het blijft droog. De middagtemperatuur is ongeveer 13°C. Er staat een matige wind uit het oosten.
Morgenavond is het licht tot half bewolkt. Het blijft droog. Er staat een matige wind uit het oosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/10/2023 06.07 uur LT

   

Door Redactie