Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vannacht ontstaat er vooral in het oosten plaatselijk mist. Het blijft droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C aan de Zeeuwse kust tot plaatselijk dicht bij het vriespunt in het noordoosten. Er is weinig wind, op een matige wind uit het oosten aan de westkust na.

Vanochtend is het in de noordelijke helft plaatselijk mistig. De mist lost in de loop van de ochtend op. Verder is het zonnig en droog. In de zuidelijke helft en aan zee staat een matige wind uit het oosten. Elders is er weinig wind.
Vanmiddag zijn er perioden met zon. Het blijft droog. De middagtemperatuur is ongeveer 13°C. Er staat een matige wind uit het oosten.
Vanavond is het vrij helder. Het blijft droog. Er staat een matige wind uit het oosten.

Komende nacht is het droog. In het noordoosten is er een kleine kans op plaatselijke mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 2°C in het noordoosten en 6°C in het zuidwesten. Er staat een zwakke tot matige wind uit het oosten. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. Er staat een matige wind uit het oosten. Aan zee en op het IJsselmeer staat een vrij krachtige tot krachtige wind, kracht 5-6.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 18°C in het zuiden. Er staat een matige wind uit het oosten. Aan zee en op het IJsselmeer staat een vrij krachtige tot krachtige wind, kracht 5-6.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Rond 21 uur gaat het in het uiterste zuidwesten regenen. Aan het einde van de avond regent het in de hele zuidelijke helft. Er staat een matige wind uit oost tot zuidoost. Aan zee en op het IJsselmeer staat een vrij krachtige tot krachtige wind, kracht 5-6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/10/2023 23.18 uur LT

  

Door Redactie