Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C in het noorden en 18°C in het zuiden. Er staat een matige oostenwind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.
Vanavond wordt het overal bewolkt. Vanuit het zuidwesten trekt een regengebied langzaam verder naar het noordoosten. Er staat een matige oost tot zuidoosten wind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig of hard, windkracht 6 tot 7..

Komende nacht zijn er perioden met regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het noordoosten tot 12°C in het zuiden. De wind komt uit een zuidelijke richting en is matig, langs de kust (vrij) krachtig en eerst nog af en toe hard, windkracht 7.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in het noorden kan het nog af en toe regenen. De zuidelijke wind is matig, aan de kust vrij krachtig
Morgenmiddag is er vrij veel bewolking en kan het hier en daar regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C in het (uiterste) noordoosten tot plaatselijk 20°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidoosten en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De wind komt uit oost tot zuidoost en is matig, in het noordelijk kustgebied krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/10/2023 13.55 uur LT

   

Door Redactie