Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag schijnt af en toe de zon. Het blijft vrijwel over droog, alleen in het (uiterste) noorden kan soms wat lichte regen vallen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 19°C. De wind komt uit zuidwest en is matig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond is het vrijwel overal droog. De wind komt uit het westen en is matig, aan zee vrij krachtig en in het noordelijk kustgebied krachtig, windkracht 6.

Komende nacht valt er in het uiterste noorden mogelijk wat regen. De minimumtemperatuur varieert van 16°C in het noordwesten tot 12°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuidwest en is matig, vlak aan zee vrij krachtig.

Morgenochtend komt er vooral in het oosten en noorden bewolking voor. Elders schijnt soms de zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind gaat uit het westen waaien en is matig, vlak aan zee vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenmiddag is er af en toe zon. In het (uiterste) noorden komt meer bewolking voor. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in het noorden en 22°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.
Morgenavond neemt in het noorden de bewolking verder toe. Daar kan af en toe regen vallen. Elders blijft het droog. De wind komt uit het westen en is matig tot vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/10/2023 13.16 uur LT

   

Door Redactie