Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is er af en toe zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. Er staat weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer staat eerst nog een matige wind uit verschillende richtingen.
Vanavond is het droog. Aan het einde van de avond ontstaat er vooral in het noorden en oosten plaatselijk mist. Er staat weinig wind, maar aan de westkust en op het IJsselmeer steekt een matige wind op uit het oosten.

Komende nacht ontstaat er vooral in de noordelijke helft plaatselijk mist. Het blijft droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C aan de Zeeuwse kust tot plaatselijk dicht bij het vriespunt in het noordoosten. Er is weinig wind, op een matige wind uit het oosten aan de westkust na.

Morgenochtend is het in de noordelijke helft plaatselijk mistig. De mist lost in de loop van de ochtend op. Verder is het zonnig en droog. In de zuidelijke helft en aan zee staat een matige wind uit het oosten. Elders is er weinig wind.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon. Het blijft droog. De middagtemperatuur is ongeveer 13°C. Er staat een matige wind uit het oosten.
Morgenavond is het licht tot half bewolkt. Het blijft droog. Er staat een matige wind uit het oosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/10/2023 14.54 uur LT

   

Door Redactie