Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is er af en toe zon en komen er enkele buien voor, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind is matig en komt uit het zuidwesten. In het noorden waait de wind uit het noorden.
Vanavond zijn er enkele buien, met daarbij kans op onweer. De wind uit het zuidwesten is zwak tot matig.

Komende nacht regent het af en toe. De minimumtemperatuur ligt tussen 7°C in het noorden en 10°C in het zuiden. De wind komt uit een zuidelijke richting en is matig, langs de westkust wordt de wind vrij krachtig en af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking. De (mot)regen trekt naar het noorden weg. De wind komt uit een zuidelijke richting en is matig, aan de kust krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Vooral landinwaarts is de zon ook geregeld te zien. Eerst is het op de meeste plaatsen droog, later gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 14°C. De wind komt uit het zuiden en is matig tot vrij krachtig, aan de kust af en toe hard, windkracht 7.
Morgenavond trekt de regen naar het noorden weg en wordt het op steeds meer plaatsen droog. Langs de kust kan een onweersbui voorkomen. De zuidelijke wind is matig, langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 31/10/2023 12.05 uur LT

   

Door Redactie