Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het onbewolkt en droog. De wind waait uit het zuiden en is aan zee en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig en boven land zwak tot matig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit het zuiden en is matig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend is het zonnig en droog, later in de ochtend neemt in het uiterste westen de bewolking toe. De wind uit het zuiden is boven land matig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst mogelijk krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag zijn er landinwaarts flinke zonnige perioden. In het westen komt meer bewolking voor, mogelijk valt daaruit plaatselijk wat lichte regen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 19°C in het noordwesten tot plaatselijk 23°C in het zuidoosten. De zuidenwind is meest matig.
Morgenavond zijn er in het oosten en zuidoosten brede opklaringen. Elders overheerst de bewolking. Het blijft droog. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat er soms een matige wind uit het zuiden. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/09/2023 19.09 uur LT

  

Door Redactie