Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is het zonnig en droog. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De zuidwestenwind is overwegend matig.
Vanavond neemt de bewolking in het noorden en midden toe. In het zuiden komen er nog opklaringen voor. Het blijft droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig.

Komende nacht valt er in het uiterste noorden plaatselijk lichte regen. Verder blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 14°C in het noorden tot 9°C in het zuidoosten. Er staat boven land weinig wind, in het noordelijk kustgebied is de zuidwestelijke wind matig.

Morgenochtend zijn er in het midden en zuiden zonnige perioden en is het droog. In het noordelijk kustgebied komt er wat meer bewolking voor. De zuidwestelijke wind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig.
Morgenmiddag blijft in het uiterste noorden de bewolking overheersen. In de rest van het land is er veel ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C in het Waddengebied en 24°C in het zuiden. De wind komt uit het zuidwesten en is matig.
Morgenavond zijn er brede opklaringen, in het uiterste noorden is het overwegend bewolkt. Het blijft overal droog. De zuidwestenwind is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/09/2023 11.47 uur LT

   

Door Redactie