Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend zijn er zonnige perioden en blijft het droog. In het Waddengebied staat een matige wind uit het zuidoosten, elders staat er weinig wind.
Vanmiddag schijnt de zon veel en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. Er staat weinig wind.
Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. Er staat weinig wind, maar in het Waddengebied waait het af en toe een matig uit het zuiden.

Komende nacht kan er in het westen hier en daar mist ontstaan. Het blijft droog. Het koelt af naar 12°C in het noordwesten tot plaatselijk 8°C in het oosten. Boven land waait het nauwelijks, maar langs de kust waait een matige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend lost de eventuele mist geleidelijk op en komt er vooral in het westen wat bewolking voor. In het oosten schijnt de zon volop. Het blijft droog en er staat weinig wind.
Morgenmiddag is het vrij zonnig en droog. Het wordt maximaal 21°C in het noorden tot 24°C in het zuiden van Limburg. De wind uit het zuidoosten is zwak tot matig.
Morgenavond komen opklaringen voor en is het droog. De wind waait uit het zuidoosten en neemt toe naar matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/09/2023 06.13 uur LT

    

Door Redactie