Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend zijn er in zuidoosten en oosten perioden met zon, elders is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De wind uit het zuidwesten is langs de kust (vrij) krachtig, boven land zwak tot matig.
Vanmiddag laat de zon zich in het (zuid)oosten geregeld zien, elders is het zwaar bewolkt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C in het noordwesten en 22°C in het zuidoosten. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Vanavond is het in het noord(west)en zwaar bewolkt en daar kan een enkele spat regen vallen. Elders zijn er brede opklaringen en blijft het droog. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. De minima liggen rond 15°C. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend is het bewolkt en zijn er perioden met regen. In het zuidoosten is er eerst ook nog wat zon. De wind komt meestal uit het zuiden en is zwak tot matig.
Morgenmiddag is het bewolkt met in het begin af en toe regen. In de loop van de middag wordt het van het noordwesten uit droog en komen er enkele opklaringen. De middagtemperatuur ligt tussen 18°C in het noordwestelijk kustgebied tot 23°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig. De wind gaat geleidelijk uit het noordwesten waaien. Het eerst in het westen, het laatst in het oosten.
Morgenavond valt in het zuidoosten eerst nog regen. Verder zijn er opklaringen. De wind uit het noordwesten is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/09/2023 06.49 uur LT

   

Door Redactie