Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond blijft het droog. De zuidenwind neemt in kracht af, maar blijft langs de kust vrij krachtig.

Komende nacht is het eerst droog. Pas aan het einde van de nacht kan het in het westen af en toe gaan regenen. Het is een zachte nacht met een minimumtemperatuur van 18°C. De wind komt uit het zuiden en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Morgenochtend schijnt de zon in het oosten misschien nog even. Elders begint de ochtend al bewolkt en gaat het regenen. De zuidelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. Aan het einde van de ochtend draait de wind in het westen naar west en neemt af naar zwak tot matig.
Morgenmiddag is het bewolkt en regent het op veel plaatsen. Soms regent het stevig door. In het uiterste oosten wordt het nog 21°C, in de regen daalt de temperatuur naar 17°C. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen.
Morgenavond regent het in het oosten. In het westen wordt het tijdelijk droog, maar daar volgen later weer enkele buien. Eerst is er weinig wind, in de loop van de avond wordt de wind zuidwest en zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/09/2023 22.17 uur LT

  

Door Redactie