Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het half bewolkt en blijft het overal droog. De wind komt uit het zuidoosten, is matig en neemt langs de kust en boven het IJsselmeer toe naar vrij krachtig.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 15°C aan de kust en 12°C in het oosten. De wind uit het zuiden gaat geleidelijk uit het zuidwesten waaien en is boven land matig, langs de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend is het vrij bewolkt. In het oosten schijnt eerst nog de zon, maar ook daar neemt later de bewolking toe. Het blijft droog. De wind uit het zuidwesten is langs de kust vrij krachtig, boven land matig.
Morgenmiddag laat in het (zuid)oosten de zon zich af en toe zien, elders is het vrij bewolkt. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C in het noordwesten en 22°C in het zuidoosten. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.
Morgenavond is het overwegend bewolkt en in het westen kan wat regen vallen. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/09/2023 17.59 uur LT

  

Door Redactie